Vecka 3.

God middag! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin helg. Själv är jag supertrött och alldeles urladdad. Det blir så när man kör järnet hela veckan och sedan hela helgen också. Som att kropp och hjärna inte kan kommunicera och komma överens riktigt. Nu behöver batterierna laddas och jag tänkte vara snäll mot mig själv den här veckan. Ladda upp med te, laga god mat och titta på TV-serier. Fint va? Här kommer veckans schema!
 
Måndag: Idag är det först full rulle på jobbet och vid 17.30 skall jag på årets första spinningpass! Är inte alls sugen egentligen, men jag har haft så svårt att sova på nätterna på sistone och tror att jag har lite överskottsenergi som jag måte bli av med. Vi får se om det funkar. Efter skall jag i alla fall belöna mig med tacos och ett par avsnitt av Silicon Valley.
 
Tisdag: Inget planerat efter jobbet, förutom att vara hemma och slappa.
 
Onsdag: På onsdagkväll skall jag på middag med mina kollegor Viktoria och Stephanie, hemma hos Stephanie. Skall bli jättemysigt! Onsdagslyx.
 
Torsdag och fredag: Absolut inget planerat! Så skönt. Fredagen börjar i och för sig med ett seminarium på Media Evolution där det kommer att pratas om digitala trender, roligt och inspirerande! Annars tänkte jag fira fredagkväll genom att laga en god middag och sitta bänkad framför en mysig film. Älskar att fira fredagar så.
 
Lördag: På lördag har vi däremot planer! Då skall vi först hem till Jenny och Jacob för att ta ett glas vin och sedan ta tåget över till Köpenhamn för att fira Cillas 25-års dag! Hipp, hipp hurra! Skall bli jättekul!
 
Söndag: Städa och fixa hemma lite. Ta min vanliga söndagspromenad. Ja ni vet, sådant där söndagsfix.
 
Fin vecka va? Jag är ganska nöjd. Har ni något särskilt inplanerat den här veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0