Vilka TV-serier tittar ni på?

Nu när det är sommar har de flesta TV-serier uppehåll, i alla fall de jag följer. Ibland känns det som att jag har arbetat mig igenom hela Netflix- och HBO-utbudet, men så är det såklart inte. Dessa serier följer jag nu eller har precis sett klart:
 
- Riverdale: På Netflix kan man hitta Acke-serien Riverdale, men endast en säsong är ute. Den är mystisk, spännande och ganska mysig och jag betade såklart av den på bara några dagar.
 
- Fargo säsong 3: Fargo säsong 3 kom ut nu i våras och den har vi självklart sett. Tyckte att den började sisådär men blev bättre och bättre för varje avsnitt. Ewan Mcgregor gjorde ett kanonjobb som huvudrollsinnehavare tycker jag.
 
- The Handmaid's Tale: Så, så, så bra! Hittas på HBO. Längtar till säsong 2.
 
- The OC: I brist på annat har jag nu börjat titta på den gamla serien The OC. Jag såg aldrig den på TV och tänkte att det kanske kunde vara kul att ha sett den. Dock tycker jag att den är så tragglig och liksom fastnar lätt vid småsaker. Tänker att det kan vara bra att varva den med en annan serie.
 
- Suits: Idag kommer första avsnittet av Suits säsong 7 ut, yey!
 
- Game of Thrones: Och på måndag börjar den fantastiska serien Game of Thrones igen. Jag och Dan tittade på ett recap-avsnitt igår där de gick igenom vad som hade hänt i hela serien hittills. Vi behövde fräscha upp minnet lite, det är ju så många detaljer att hålla reda på.
 
- Friends: Man kan aldrig få för mycket av Vänner. Jag tröttnar aldrig.
 
Men det är väl ungefär så min serievärld ser ut för tillfället. Jag har även hört att The Good Wife och Glow ska vara bra, kanske ska ge mig på dem härnäst? De hittas på Netflix.
 
Har ni några andra tips? Vad finns på Netflix och HBO som jag absolut inte får missa? Jag behöver lite fler serier att fylla ut mina regniga sommarkvällar med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0