Fredagstankar.

 
Så var det fredag igen! Helt galet som veckorna bara springer förbi. Jag kan fortfarande inte förstå att det är juni redan? Jag har ingen sommarkänsla än, men tror det beror på vädret. Hoppas att det snart är 25 grader varmt igen och att man kan gå barbent och utan jacka. Den här fredagsförmiddagen tänkte jag mest prata om lite tankar, tips och sommarplaner.
 
 
Jag funderar på att låta mitt hår växa ut igen och ha något liknande den här frisyren (Ja, jag älskar Zooey Deschanel. Tittar om alla säsonger av New Girl varje sommar). Saken är bara att jag inte har särskilt tjockt hår och får aldrig det där fina, lockiga svallet. Så fort det blir långt blir det väldigt rakt och helt utan volym, mest platt och stripigt. Nåväl, vi får se. Kanske struntar jag i det och håller mig till axellångt.
 
 
Jag och Dan vill resa i sommar och nu när vi har checkat av New York, London och Paris så känns det som att vad som helst är möjligt. Det har varit de tre städerna som vi alltid har velat se och strävat efter att besöka och nu har vi inte direkt några "mål" rent resemässigt. Nu till sommaren funderar vi på att åka till Budapest. Det verkar vara en så fin och härlig stad, och de jag känner som har varit där talar bara gott om den. Har ni varit där? Vad tyckte ni och kan ni ge några tips?
 
 
Årets sommarmode är förresten helt fantastiskt! Jag älskar och vill ha alla singoallablusar jag hittar. Dessa kommer från Zara och Gina. Allt som har volanger får också gärna hänga i min garderob i sommar.
 
 
Avslutar inlägget med Julia Michaels senaste låt. Tycker den är väldigt bra och passar till nästan allt - morgonpepp, när man springer, för fest, ja det mesta faktiskt. Gillar Julia Michaels musik överlag och tycker att hon har en så fin röst.
 
Hoppas ni får en härlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Regina

Jaaaa den frisyren var amazing!! Tänker om du klipper upp lite + använder volymgivande torrschampo. Funkar inte det? :)

Svar: Ja kanske! Tänker också att det kanske hade hjälpt. Får titta närmre på Löwengrips "feel the waves" också? Tycker annars att du kan skänka lite av ditt svall till mig ;) <3
Sofie Strandberg

2017-06-09 @ 14:52:25
URL: http://egoinas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0