Vecka 25.

 
God morgon! Är allt bra med er idag? Idag skall det vara 23 grader varmt och sol här i Malmö. Så härligt! Den här veckan jobbar jag bara tre dagar eftersom det är midsommar på fredag och jag har semester på torsdag. Men inte är den sysslolös för det. Vi kikar!
 
Måndag: Idag efter jobbet ska jag hem till en kollega på AW. Det ska bli mysigt! Vi ska nog sitta ute också, vilket är perfekt med tanke på vädret. Måste ta vara på alla sommarkvällar vi får här i Sverige.
 
Tisdag: Först jobbelijobb och på kvällen ska jag på ett event med ett par andra kollegor :) Hoppas på fint väder imorgon också!
 
Onsdag: Min fredag! På kvällen ska jag vara hemma, göra rabarbersaft och titta på TV-serier. Dan är iväg så jag har lägenheten helt för mig själv. Egentid!
 
Torsdag: Ledig! Ska fixa lite saker inför midsommar, träna och springa ärenden på stan.
 
Fredag: Midsommarafton! Oh, längtar. Hoppas, hoppas att det är fint väder så att man kan vara ute så mycket som möjligt. Vi skall som sagt spendera midsommar hemma hos Sarah och Niclas i Bunkeflo och det ska bli så mysigt!
 
Lördag: Slappa, ta det lugnt, chilla hemma och allt sådant. Har planerat in att vara trött och kanske till och med bakfull. Är det midsommardagen så är det!
 
Söndag: Inget planerat!
 
Så bra vecka! Nu kör vi. Hepp, hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0