Födelsedagshelg: Söndag och min 27-åriga födelsedag.

I söndags vaknade jag klockan 11 och var jättepigg men ändå rätt bakfull. Det var ju min födelsedag! På riktigt den här gången! 27 himla år alltså. Jag och Dan började dagen med resterna av min födelsedagstårta.
 
Sedan fick jag present av Dan!
 
Nämligen en letter board från CoolStuff som jag önskat mig. Satte ihop en liten födelsedagsmening till mig själv direkt.
 
Sedan gjorde jag mig i ordning. Hade en skjorta från Gina Tricot på mig i ljus mintgrön. Dans föräldrar kom förbi på fika och jag fick vin och nejlikor. Tack snälla!
 
Vid halv fyra mötte jag och Dan upp min familj utanför Surf Shack! Lillebror Carl skulle åka hem till Piteå igen och vi skulle äta en kombinerad hej då- och födelsedagsmiddag.
 
Den här mannen <3
 
Jag beställde en miniburgare (som för övrigt är en 115 grammare, vadå mini?!) med pommes och chipotlemajonnäs.
 
Fina lillebror. Tack för att du kom ner och firade min födelsedagshelg <3
 
När vi ätit upp kramades vi hej då och jag och Dan traskade förbi Lilla Torg, ner mot Storgatan. Vi skulle gå på bio och se La La Land. Jag fick såklart välja film eftersom det var min födelsedag och jag har velat se La La Land så länge. Tyckte att den var helt fantastisk. Ganska melankolisk, men det är det som gjorde den så fin. Melankoli i film är ganska underskattat tycker jag. Oftast blir filmer djupare och vackrare när det inte bara handlar om lycka, utan historien fastnar mer när man liksom har en klump i magen på väg ut ur biosalongen.
 
Sedan gick vi hem igen och plötsligt var jag ett år äldre. På måndagen hade jag total åldersångest. Inte att jag tycker att jag är gammal, mer över saker som börjar förväntas av mig. Saker som jag absolut inte vill. Och hur skall jag faktiskt hinna alla de saker jag vill göra? Medicinerade mig själv med tusen TV-serier och tidig sänggång. På tisdagen mådde jag bättre igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0