Vecka 10.

Hejhej! Jag har varit hemma sjuk nu två dagar och är redan superrastlös. Har haft feber, ont i halsen och dryg hosta. Börjar dock må bättre nu, har medicinerat mig med ipren, ballerinakex och The Mindy Project. Tänkte att jag äntligen skulle kika inom och säga hej, berätta hur den här veckan kommer att se ut.
 
Onsdag: Eftersom måndag och tisdag har varit sjukdagar hoppar jag direkt till onsdag. Förhoppningsvis mår jag tillräckligt bra imorgon för att gå till jobbet igen. Vill komma ut, få sol i ansiktet och socialisera med mina kollegor. Jag vill också använda hjärnan till något annat än att slötitta på TV-serier.
 
Torsdag: På torsdag eftermiddag skall ID ha en after work. Vi har planerat den länge och det skall bli supertrevligt.
 
Fredag: Fredag! Inget planerat. Skall försöka att ta det så lugnt som möjligt nu i och med att jag har varit sjuk. Skall alltså sitta hemma fredagkväll, äta tacos och titta på Let's Dance.
 
Lördag och söndag: I helgen har vi inte heller något planerat. Vi får se om det blir någon dagsutflykt eller strosande på stan. Mysigt.
 
Till skillnad från de senaste två veckorna kommer alltså den här veckan att vara väldigt lugn. Skönt! Hoppas på fint väder sen när jag är frisk också, så att jag kan vara ute mycket. Speciellt efter att ha varit konstant inomhus de två senaste dygnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0