Lista: Mat jag inte gillar

 
Tänkte att jag skulle ge mig på den där listan om mat som man inte gillar som går runt hos olika bloggare. Så svårt, jag äter ju verkligen nästan allt. Det är ytterst få saker som jag inte äter eller verkligen inte gillar, men det finns ju saker som jag gärna undviker. Vi kikar!
 
  • Makrill i tomatsås
Alltså det finns INGET jag tycker är så äckligt som makrill i tomatsås. Dan äter det ibland och jag brukar klökas när han öppnar burkarna. Alltså det luktar kattmat? Och jag har provsmakat det och verkligen försökt äta det, men nej. Örk.
 
  • Ärtsoppa
Behöver jag ens förklara? Bara så konstig smak och konstig bismak. Är från början inte särskilt glad i ärtor heller, så detta blir ju ännu värre.
 
  • Bacon
Okej, låt mig förklara innan ni går helt bananas. Det är inte så att jag inte tycker om bacon eller att jag tycker det är äckligt. Jag äter bacon om jag blir bjuden på det. Saken är bara att om jag kan så undviker jag det. Jag tycker inte det tillför något? Det är fett och salt, och om det inte är helt krispigt stekt så är det ganska trådigt och har en konstig konsistens. I pasta carbonara brukar jag byta ut det mot skinka och när det bjuds tillsammans med äggröra eller potatisbullar så tar jag helt enkelt inte av det. Funkar i hamburgare dock, typ enda gången det är helt okej.
 
  • Löskokt ägg
Igen en sak jag verkligen försökt lära mig äta men bara inte klarar. Jag gillar när ägg är krämiga, men de får absolut inte vara helt lösa och rinniga. Jag tycker det får en konstig bismak då liksom? Haha.
 
  • Rädisor
Är okej i sallader, men har annars en jättekonstig skarp smak. Förstår inte de som äter rädisor som vindruvor?
 
  • "Skumgodis" likt skumtomte, skumsvamp eller Ahlgrens bilar
Helt onödiga? Har ingen smak och tillför absolut ingenting.
 
 
Fler saker jag äter men liksom tycker är tråkiga och onödiga: Vaniljglass, lättsaltade chips, aubergine, mariekex, tomatsoppa och är sjukt kräsen med vad för sorts korv när jag äter korv med bröd tex.

Kommentarer
Postat av: Florente.blogg.se

Jag trillade in på din blogg av en slump när jag googlade runt. Och din blogg är så himla rolig och mysig att läsa! Fantastiska bilder och superroliga inlägg. Som detta :D

Kram
//Kajsa

Svar: Oh så glad jag blir! Kul att du hittade hit! :)
Sofie Strandberg

2017-05-24 @ 00:13:25

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0