Mina senaste mobilbilder.

Dags att titta på mina senaste mobilbilder, som egentligen bara är sådär onödiga vardagsbilder. Men det kan ju ändå vara kul att kika på. Som jag, när jag står i trapphuset på g till jobbet.
 
Vi köpte ju balkongmöbler som fick stanna förpackade i sina kartonger ett par dagar, eller okej någon vecka. Katterna tyckte de var mysiga att ligga på i alla fall.
 
Jag såg ut såhär i lördags när jag och Dan träffade Des och gänget, gick till Interpool och drack öl. Både byxor och tröja från Lindex.
 
Vi spelade också shuffleboard!
 
I söndags vaknade jag tidigt och var ganska trött efter vindrickandet dagen innan. Men Niclas drog med mig på två träningspass och sedan var jag taggad på valborgsfirande!
 
Mitt valborgsgäng!
 
Dan tog den här bilden på Carro, mig och Sarah.
 
Och så skruvade vi tillslut ihop våra balkongmöbler i måndags. Såhär blev det, tadaa! Allt från IKEA. Vi skall pynta det sen med lite blommor och dynor.
 
En selfie från jobbet som jag skickade till Sarah, haha. Var så trött men ändå pepp på jobb.
 
Jag köpte nya solglasögon på & Other Stories härom dagen! Tänkte att jag skulle använda dem flitigt när jag är i Paris.
 
En liten bild på hur en del av mitt skrivbord ser ut. Det är så stökigt, men ändå så organiserat. Organiserat kaos ungefär. 
 
Och idag så träffade jag Sarah på Espresso House för en liten fika. Jag drack te och vi pratade om jobb, relationer och Paris. Livet med andra ord. Och det var mina senaste mobilbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0