Vecka 18.

Hejhej och glad 1:a maj! Hoppas er helg har varit fin, min har varit toppen! Så skönt med långledigt. Vi har spelat shuffleboard, gått på bio, firat Valborg och skruvat ihop utemöbler på vår balkong. Mysig helg! Bilder kommer såklart. Men som alltid börjar vi med att kika på vad den här veckan kommer att innehålla. Jag har inte jättemycket inplanerat för varje dag, så tänkte att vi kikar på veckans highlights istället.
  • Imorgon, tisdag, skall jag springa Vårruset med jobbet kl 19! Tycker att Vårruset är ett mysigt lopp och lagom på 5 km, så tycker att det ska bli kul. Efteråt får vi en picknickkorg att hänga i gräset och dela på. Hoppas vädret håller i sig!

  • I veckan har jag inte annars sådär jättemycket inplanerat efter jobbet. Jag tänkte gå på stan en dag, träna lite och ska kanske testa laga den här soppan. Tyckte den verkade ganska trevlig. Vi får se!

  • Vår helg ser också ganska lugn ut. På söndag skall jag på brunch med Desirée, Jaana, Amanda och Johanna på Boulebar. Det ska bli jättemysigt! Har velat testa deras brunch ett tag och har hört att den skall vara bra.
Annars vår vi väl se vad veckan innehåller. Det brukar alltid hända lite mer än vad som är inplanerat. Det som är det roliga med livet! Hoppas er långhelg har varit fin. Imorgon börjar arbetsveckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0