Vecka 22.

 
God morgon! Så var det måndag igen. Helgerna verkligen springer förbi! Den här helgen har varit så mysig, kändes som om den aldrig tog slut? Skönt när det är så. Jag saknar frukosten på bilden. Så mysigt det var att sitta på café, äta baguette och dricka latte sådär på morgonen. Den här veckan ska vi dessutom riva av de sista Paris-inläggen. Jag har försökt att inte lägga dem för tätt intill varandra, så att det inte tjatas ut liksom. Men vad händer den här veckan? Vi kikar på veckans schema!
 
Måndag & tisdag: I början på veckan kommer jag att ta det väldigt lugnt. Tror ni inte att jag har gått och blivit förkyld? Jo! Så himla typiskt. Så fort det blir varmt och man tar av sig jackan så blir en såklart förkyld. Jättetråkigt och vill verkligen inte att det ska bli värre. Så efter jobbet nu i början på veckan ska jag bara ta det lugnt.
 
Onsdag: Efter jobbet på onsdag ska jag träffa Sös! Så mysigt. Vi ska fika och umgås, det var längesedan sist!
 
Torsdag: Inget inplanerat.
 
Fredag: På fredag efter jobbet åker jag och Dan till Sölvesborg. Kusin Hampus tar studenten och det ska såklart firas!
 
Lördag & söndag: I helgen skall det fixas rent allmänt här hemma. Städa och köpa fler blomlådor till balkongen. Jag och Sarah skall ses och förhoppningsvis är det så fint väder att man kan sola på balkongen lite, hoppas!
 
Lite så ser det ut den här veckan. Ganska inplanerad ändå. Ni får ha en fin måndag så länge, så hörs vi lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0