Onsdagstankar.

  • Vilken onsdag! Den bara swishade förbi. Först hade jag massvis att göra på jobbet, sedan till gymmet för pilates (är helt död i mina ben nu), därefter till Maxi för att handla. Sedan hem, laga middag, diska, med meeera. Och nu är det kväll och jag ska snart sova. Men imorgon är det torsdag och det är ju typ veckans tredje bästa dag!

  • När ska alla jul- och nyårsklänningar komma ut i butikerna? Jag har börjat kika så smått men har inte hittat något än. Julafton ska vi fira i Åhus och nyårsafton spenderar vi i Prag. Ska bli så kul, längtar jättemycket!

  • Vi har så mycket att fixa inför lördagens Thanksgivingmiddag. Imorgon ska jag göra pumpamarmelad och tranbärssås, och på fredag ska jag baka cornbread. Men det är ju så gott. Ska äta tills jag rullar i helgen.

  • Jag har precis börjat dricka vanligt kaffe. Det började med att jag bara drack vaniljlatte från Espresso House, sedan gick jag över till vanlig caffé latte och nu har jag börjat dricka bryggkaffe med havremjölk. MEN, jag tycker inte alls om bryggkaffet på jobbet? Vi har Gevalias mellanrost hemma och det är jättegott med en rund och mild smak. Men på jobbet har vi Zoegas Skånerost och det tycker jag inte alls om? Det är hårt, strävt, beskt och ofta helt för starkt. Så tråkigt nu när jag äntligen tycker om bryggkaffe. Kanske är det bra samtidigt? Man ska ju inte dricka för mycket kaffe egentligen. Jag får väl hålla mig till té under arbetstiden.

  • Har ni ätit glassen Lohilo? Alltså den är SÅ HIMLA GOD. Det är en proteinglass med färre kalorier, men den är så god. Inte som de där proteinglassarna från Njie. Tips, tips!

  • Nu är jag äntligen igång med min träning igen! Jag brukar gå på spinning på måndagar och pilates på onsdagar. Jag har gått på pilates både den här och förra veckan, och vet ni? Jag har inte längre ont i axlar och bak vid skulderbladen! Det är så vanligt att man får det när man sitter på kontor hela dagarna så det är viktigt att röra just de musklerna. Pilates och yoga (och styrketräning såklart) är jättebra då. Dessutom är pilates- och yogaläraren fantastisk! Nu ska de dessutom börja med "hot yoga" på mitt gym. Är det någon som har testat det och tycker det är bra?

  • Förresten, är det något särskilt ni vill veta eller vill att jag ska blogga om? Hojta till! Hade varit roligt med lite förslag :)

Kommentarer
Postat av: M

Såå flitig du är!! Puss på dig! <3

2017-11-16 @ 12:13:55

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0