Tre bilder från den här veckan.

Hej hopp! Har ni haft en fin helg? Helt plötsligt är det söndag och det ser ut som klockan är nio ute, men är bara fem. Tänk att det är såhär vi ska ha det nu ett par månader? Leva genom bäcksvarta kvällar. Men november är ju alltid jobbigast, det är så mörkt och kallt och man har inte riktigt vant sig än. Snart är det december och då pyntas balkonger och fönster med ljusslingor och adventsljusstakar. Då känns det lite bättre.
 
Den här veckan har varit bra tycker jag! Det har varit mycket på jobbet, men det är bara roligt. Jag var hos tandläkaren i torsdags och behövde gå upp klockan fem på morgonen. På bilden ovan var klockan 06, jag hade redan hunnit dricka två koppar kaffe och var sååå trött. Men ändå rätt snygg för att vara så tidigt på morgonen, om jag får säga det själv.
 
I fredags var jag och ett par kollegor på after work efter jobbet. Vi gick till Vigårda, åt hamburgare (jag åt veganburgaren och sötpotatispommes, mmmm!) och drack vin. Därefter gick vi över till Bishop Arms och när klockan var åtta cyklade jag hem för att titta på Idol med Dan. Perfekt fredag!
 
Idag är det ju Fars dag. Ovan ser ni en bild på min morfar och min pappa. Två av de smartaste, starkaste och finaste männen jag vet. Vi firade pappa med middag, presenter och massvis med kärlek igår. Morfar, jag saknar dig varje dag och älskar dig så oerhört <3
 
Hoppas ni har en fin söndag!

Kommentarer
Postat av: M

<3<3

2017-11-15 @ 15:44:55

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0