Vecka 45.

Hej och god kväll! Jag lever, jag lovar! Bloggen har fått eka tomt i helgen. Jag har haft fullt upp med vår Halloweenfest och igår var jag helst slut, därav inget schemalagt inlägg till idag. Men helgen har varit fin, lägenheten är städad igen efter festen och jag och Dan har firat måndag med tacos. Alldeles strax ska jag sätta igång en TV-serie och sen sova.
 
Men självklart ska vi först kika på hur den här veckan kommer att se ut! Eftersom måndagen snart är slut hoppar vi direkt in i tisdagen.
 
Tisdag: Imorgon är det full rulle på jobbet, jag har massvis att göra den här veckan. Sedan ska jag och Dan träffa mina föräldrar och åka iväg på upptäcksfärd. Spännande! Om allt blir som vi tänkt så berättar jag om det i ett annat inlägg :)
 
Onsdag: Nu jäklar är det dags att ta tag i träningen på riktigt! Jag mår så dåligt i kroppen och känner mig så svag. Jag har ont i rygg och nacke och behöveeerrr träna. Men så jobbigt att ta tag i det igen efter att ha varit förkyld så länge? Nåväl, på onsdag ska jag på pilates efter jobbet i alla fall. Ska bli kul!
 
Torsdag: På torsdag ska jag på ett nytt yogapass! Vinyasa Flow heter det. Har ni provat? Ska bli spännande.
 
Fredag: På fredag efter jobb ska jag först springa ett par ärenden på stan och sedan hem, äta middag och kolla på Idol med Dan.
 
Lördag: På lördag ska vi fira Amandas födelsedag! Hipp, hipp, hurraaa! När det närmar sig kväll kommer jag och Dan åka hem till mina föräldrar för familjemiddag samt fira Fars dag. Mysigt!
 
Söndag: Vilodag. Ni vet städa lite, gärna ut och gå och ta en kaffe, titta på lite serier. Vanligt söndagsmys.
 
Så kommer den här veckan att se ut! Jag hoppas att vi kan sätta upp lite tavlor och så här hemma också, men vi får se vad vi hinner och orkar. Hoppas ni har haft en fin måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0