Vecka 47.

Hej och välkommen vecka 47! Hoppas ni hade en fin helg. Jag har ju firat Thanksgiving och haft det toppenmysigt. Känns som jag endast har ätit hela helgen, vilket jag typ har också. Den här veckan är verkligen fullspäckad! Både på jobb och hemma. Vi kikar!
 
Måndag: Idag jobbar jag hemma. Jag har mått lite konstigt sedan i mitten av förra veckan, lite halvförkyld. Dessutom ska vi ha hantverkare som springer här idag, och då tänkte jag att man kanske kunde slå två flugor i en smäll.
 
Tisdag: Imorgon efter jobbet ska jag kanske på ett spinningpass. Vi får se om jag orkar. Vill inte bli sjuk, vi får se hur jag mår imorgon.
 
Onsdag: På onsdag ska jag först jobbelijobba och på eftermiddagen har vi städ- och pizzakväll på jobbet. Vi ska städa undan, sätta upp lite grejer på kontoret och få det fint. Dessutom äta pizza! Kommer bli bra.
 
Torsdag: På torsdag fyller vår vän Johan år och det ska såklart firas! Carro har bokat bord på restaurang Monster här i Västra Hamnen och på torsdag efter jobbet samlas vi först hemma hos mig och Dan för lite bubbel innan vi går dit för att käka. Ska bli så mysigt! Riktig torsdagslyx.
 
Fredag: På fredag är det ingen vanlig dag för det är min och Dans 9-års dag! Helt galet. Så svårt att förstå att vi har varit tillsammans sen jag var 18 år? Är så glad över att vi har kommit så långt tillsammans <3 I alla fall, det firar vi med en mysig hemmakväll. Vi ska äta något gott, titta på Idol och bara mysa (och byta presenter...). Precis som vi vill ha det.
 
Lördag: Helgen är såklart också uppbokad. På lördagkväll ska jag och Dan till Löddeköpinge för att fira Elins 25-års dag.
 
Söndag: Och på söndag ska jag träffa Sara, Neja och Rebbe för en tripp på stan. Jag tänkte passa på att köpa lite julklappar. Galet att det bara är en månad till jul? Tiden går så fort!
 
Pjuh! Vilken galen vecka. Men rolig också såklart. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0