Deppig fredag och energitjuvar.

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Jag har haft en ganska bra vecka, har varit glad och pepp. Men idag har varit en så himla dålig dag för mig. Egentligen har inget särskilt hänt. Jag har inte bråkat med någon, allt har gått bra på jobbet och jag och Dan har haft en mysig kväll. Det är en sådan dag bara.
 
Hur gör man för att helt och hållet strunta i energitjuvar? Jag är en person som alltid har brytt mig väldigt mycket. Folk säger "strunta i dem, låt dem inte dra ner dig", men alltså det gåååår inte. Det går bara inte. Jag vill inte ha sådana människor runt om mig. Jag vill bara vara glad, bo i en rolig, glad och pepp värld och hänga med mina fina vänner som jag älskar. Jag vill omringa mig med folk som är snälla och genuina, som inte vill dra ner och pika en eller som är allmänt negativa.
 
Tycker inte det är för mycket begärt. Det tar sådan energi att vistas kring sådana människor. Man behöver inte älska varandra, man behöver inte ens tycka om varandra. Men lite vanligt jäkla hyfs och vett är väl ändå det minsta man kan begära. Eller vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Men JA! Du sätter ord på mina känslor. Kn inte heller ”skaka av mig det” (så konstigt uttryck ändå). <3

2017-11-03 @ 22:46:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0