Halloween genom åren.

Snart är det Halloween! Det kan ju vara bästa grejen med hösten. Vi har nästan alltid haft fest runt Halloween, är ju så kul att klä ut sig. Vi kikar på hur det sett ut genom åren.
 
2007: År 2007 var jag 17 år. Herregud, 10 år sedan nu! Detta året hade jag och Sös i alla fall Halloweenfest hemma hos mamma och pappa! och jag var visst en tomtenisse.
 
 
2008: År 2008 tuperade jag mitt hår, målade läpparna röda och klädde mig i en supertajt klänning. Jag skulle på en Halloweenfest i Billeberga och kommer ihåg att jag tog sista-minuten-kläder vilket resulterade i en vampyr.
 
 
2009: Detta året gick jag inte på någon Halloweenfest. Vi hade istället familjemiddag hos mamma och pappa och åt hembakad tårta.
 
 
2010: År 2010 bodde jag i Kävlinge, Dan jobbade kväll och jag och Carro bestämde oss för att åka till Malmö och gå på nattklubb. Jag hade en fodralklänning och en mask bara. Den kvällen slutade med att jag och Carro drack drinkar på en bar och tog en tidig taxi hem.
 
 
2011: Jag och Dan hade flyttat till Löddeköpinge, börjat studera och bestämde oss för att ha Halloweenfest hemma. Jag klädde ut mig till Audrey Hepburn och fick springa runt och visa alla en bild på henne, bara för att ingen riktigt visste vem hon var.
 
 
2012: Var jag utklädd till Mimmi Pigg när jag och mina syskon hade Halloweenfest hemma hos mamma och pappa. Klänningen hade jag redan hemma och allt jag behövde köpa var rekvisita.
 
 
2013: Jag och mina syskon hade återigen fest i våra föräldrars hus. Jag var utklädd till flapper och Dan var Clark Kent. Min syster var utklädd till mig, alltså så gulligt! <3
 
 
2014: Det här var nog en av de roligaste festerna tror jag! Vi hade fest hos mamma och pappa igen, jag var utklädd till Katy Perrys skelett (Haha?) och Dan var Super Mario. Alla var så himla fina och festen bara rullade på. Kul när det är så!
 
 
2015: År 2015 var sista året vi hade fest hemma hos mamma och pappa. Jag var utklädd till Twilightvampyr (glittrade i ansiktet). Dan var utklädd till vanlig vampyr, haha.
 
 
2016: Förra året hyrde vi en lokal här i Malmö och bjöd in massvis med fina människor. Jag var skelett igen och Dan var Jokern i Suicide Squad.
 
I år ska jag och Dan ha fest i vår lägenhet istället. Så skönt att ha det hemma och kunna fixa lite som man själv vill, när man vill. Nästa helg smäller det och vad jag ska klä ut mig till får ni se då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0