Kattbus, två nya böcker och #metoo.

God morgon! Hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det finfint. Jag har haft en bra vecka hittills och här är lite av min tisdag.
 
Igår såg min morgon ut som den brukar göra: Jag gick upp, duschade, åt frukost, gjorde mig i ordning och cyklade sen till jobbet. Men när jag stod i badrummet och gjorde mig i ordning hörde jag hur någon krafsade och puttade på något utanför dörren.

Det var såklart Isa. Hon är inne i någon störig busperiod och tycker om att leka med ALLT. Hon biter på blommor hon inte får, hoppar upp på bord hon inte får och springer runt, runt i lägenheten. Tror hon trotsar och är missnöjd över något. Nu har hon i alla fall upptäckt att jag har hårtofsar i mina väskor och hon ÄLSKAR att leka med hårtofsar. Så nu har hon börjat välta och gräva sig in i väskorna? På bilden ovan ser vi hur hon frustrerat försöker att ta sig in i min väska fast att jag har stängt dragkedjan. Vi får helt enkelt köpa hem lite kattleksaker så hon blir stimulerad.
 
Igår skulle det bli 17 grader varmt här i Malmö, men vet inte riktigt om det var det? Det blåste mycket och var SÅ kallt på kontoret. Jag värmde mig med min poncho. Kände mig lite som en cowboy. Och det är ju inte fy skam.
 
Efter jobbet handlade jag samt hämtade ut ett paket med dessa fina guldklimpar! Nu är min bokhöst räddad. Så pepp på att läsa dem!
 
I mitt instagramflöde strömmar de här bilderna med hashtaggen #metoo. Jag tycker det är så hemskt, sorgligt och rent ut sagt för jävligt att det är såhär, att så många får stå ut med trakasserier dagligen. Detta är ett så fint initiativ, men det är också skrämmande att vi är så otroligt många som har varit med om liknande händelser. Det räcker nu. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0