Lite från min vardag.

Hejhej! Hoppas ni har haft en bra onsdag. Jag tycker att den här veckan hittills har gått så långsamt? Kanske är det för att jag har haft så mycket att göra på jobb så att man har tagit vara på minsta lilla minut.
 
Jag har nästan alltid en blus eller skjorta på mig på jobbet. Jag känner mig liksom uppklädd och fin samtidigt som jag tycker det är bekvämt. Men i tisdags orkade jag inte och hade på mig den här halvpolon från Gina. Älskar den. Den är varm, mjuk och skön. Dessutom i en fin höstfärg!
 
Jag har varit såååå förkyld i veckan. Jag har varit snuvig, hes och haft en jättejobbig hosta. I tisdags tyckte jag extra synd om mig själv och unnade mig en vaniljlatte på lunchen. Tycker i och för sig att man alltid bör unna sig en finlatte, det är ju mest ekonomin som säger emot.
 
En så fin grej på vårt jobb är att man får önska sig en fika när man fyller år! När jag fyllde år ville jag ha prinsesstårta och andra har önskat fruktsallad, gräddbullar och chokladtårtor. I tisdags fyllde min kollega Göran år och han önskade sig en gräddtårta. TITTA SÅ FIN gräddtårta!! Alltså, man vill ju bara ha.
 
Det var några bilder från den här veckans vardag. Imorgon ska jag träffa Sarah H efter jobbet och sedan är det ju fredag! Fredag är ju lätt veckans bästa dag. Lätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0