Tisdagstankar.

 
  • Jag tycker det har blivit så mysigt att börja morgonen med en kopp kaffe. Det blir en gemensam grej mellan mig och Dan som annars knappt pratar på morgonen pga så trötta och vill ha egentid. Jag häller upp en kopp med Oatlys iKaffe-mjölk efter frukosten och tar sedan med mig in i badrummet. Där lyssnar jag på podd, dricker kaffe och sminkar mig samtidigt. Inte konstigt jag tar så himla lång tid på mig på morgonen. Har ni smakat Oatlys iKaffe förresten? Tyckte den smakade konstigt först, men nu tycker jag det är gott!

  • Outlander säsong 3 har börjat och jag tycker faktiskt att den är riktigt spännande! Säsong 2 var ju ganska tråkig, men nu har den kommit igång igen. Kul! Jag har dessutom tittat klart på alla Good Wife-säsonger. Oh, tomheten som uppstod var ju enorm. Tur att de har gjort en spin off-serie som heter The Good Fight och finns på HBO.

  • Jag och Dan har börjat dela upp våra middagar. Han äter sitt och jag mitt. Vi försöker få ihop det, typ äta tacos samtidigt fast med olika tillbehör m.m. Men det blir så svårt när jag inte längre vill äta processat kött. Allt med köttfärs och falukorv går bort. Däremot så har det blivit mycket enklare för mig att laga mat, jag behöver ju inte ta hänsyn till någon annan än mig själv! Förstår att det låter tråkigt, men det funkar rätt bra just nu. Vi äter ju alltid ihop ändå, fast olika saker bara. Dessutom får jag massvis med matlådor över och det är ju bra. Underlättar matkostnaden på jobbet. På helgerna försöker vi i alla fall samspela lite mer.

  • Varför måste det regna så mycket? Hösten kan ju vara så fin med varmt ljus och färgglada löv. Men nu är det bara så grått och trist? Man kan knappt gå ut för att man regnar bort. Så tråkigt.

  • Jag behöver köpa nya skor och tycker att detta är ungefär det tråkigaste som finns. Ett par skor kostar typ 400 kr och jag blir så snål. Vill inte lägga pengar på skor, vill bara att mina gamla ska hålla forever. Var och kikade på Din Sko och hittade några kandidater, men vi får väl se.

  • Snart är det Halloween och jag har redan bestämt mig för vad jag ska vara! Jag som oftar velar in i sista sekund. Jag och Dan ska ha halloweenfest i vår lägenhet i år. Ska bli så kul!

  • Jag är så kär i vår lägenhet för tillfället. Vill aldrig flytta, och det är ju tur att vi inte har tänkt det heller. Det är såklart saker som ska fixas. Jag ska sätta upp tavlor i sovrummet och vi behöver lite fler möbler inne i kontoret. Men annars är jag så nöjd och trivs så bra i det här området! Det hade dock kunnat vara städat lite oftare. Men äh, man kan inte få allt.
Hur är det med er idag? Hoppas ni har en fin tisdag!

Photo source: Here.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0