Torsdagstankar.

 
Hejhej och glad torsdag! Tanken var egentligen att jag skulle göra ett inlägg med en av böckerna jag har läst. Men det är så mörkt nu när jag är hemma efter jobbet och svårt att fotografera, så det inlägget får bli först till helgen. Jag tänkte att vi kunde prata lite istället, det är inte så ofta vi gör det.
 
  • Igår köpte jag äntligen nya skor. Jag hatar att handla skor och tycker det är så tråkigt. Jag hittade ett par på Din Sko som fanns i både svart och brunt. Klappat och klart! Nu har jag skor för hela hösten och våren. Skönt! Då behöver jag inte tänka på det på ungefär ett halvår eller så. Ni kommer få se bilder såklart.

  • Jag också beställt lite saker från IKEA till vårt sovrum! Den ena väggen i sovrummet är så tom, men nu har jag beställt lite tavlor, ramar och väggkrokar. Kommer bli fint!

  • Det är så mysigt med höst nu tycker jag. Bortsett från allt regn då. Men jag tänder ljus på kvällarna, sätter igång tablå-TV och sitter med datorn i knät. Dan sitter bredvid med sin dator och vi har egentid fast tillsammans, och det är så mysigt och fint.

  • Just nu längtar jag väldigt mycket efter helg. Jag är väldigt trött den här veckan och känner att något skaver i kroppen. Måtte det inte vara en förkylning till, jag orkar inte. Sömn och mycket vatten hjälper mot det mesta, så ska försöka vara extra snäll mot mig själv tills jag mår helt hundra.

  • Ikväll ska jag på en AW efter jobbet! Jag ska träffa Eva, Caroline och Viktoria och ta ett glas vin på Gustavino. Torsdagsmys!

  • Snart är det Halloween och jag och Dan ska ha fest här hemma. Jag är klar med min utstyrsel och är rätt nöjd än så länge, men vi får väl se hur det blir. Det ska i alla fall bli roligt! Ingen höst utan en Halloweenfest! Ska ni klä ut er till Halloween och har några bra tips till stackars Dan som än inte bestämt sig för vad han ska vara?

Har ni haft en fin vecka hittills? Imorgon är det fredag och det är ju veckans absolut bästa dag. Då äter vi något gott och somnar i soffan framför TVn i vanlig ordning. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0