Vecka 42.

Hej kära ni! Idag blev det ett sent veckans schema. Tips till er andra är att inte titta på skräckfilm en sen söndagkväll. Då sover man lite dåligt och kommer inte riktigt upp i den tid man borde så att man sedan kan blogga vid frukosten. Det blev knappt någon frukost överhuvudtaget ens. Nåväl, har tagit igen det genom att unna mig lunch ute idag och ikväll ska jag fortsätta kurera mig från min förkylning i soffan.
 
Jag önskar egentligen att jag vore en sådan person som gärna vill starta veckorna med ett riv, en helt jäkla pangmåndag. Ni vet en sådan när man hoppar upp ur sängen klockan 06, är på jobbet 30 minuter innan man egentligen behöver, är fräsch och fin och avslutar dagen med ett ordentligt träningspass innan man går hem och lagar världens långkok. Men sån är inte jag. Jag är mer den där snooza 10 minuter till, ha på mig en mjuk och varm tröja, avsluta med en helkväll framför TVn-tjejen på måndagar. Och det är ju inte helt fel det heller.
 
Helgen har varit fin och mysig! Ett inlägg om min lördag kommer i eftermiddag. Nu tänker jag att vi kunde kika på vad den här veckan har att erbjuda.
 
Måndag: Idag efter jobbet tänkte jag springa en runda på stan, gå lite ärenden och göra lite nödvändiga inköp. Bra grej att göra sådär en måndag tänker jag spontant.
 
Tisdag - torsdag: I veckan har jag inget särskilt inplanerat efter jobb. Jag ska bland annat titta på alla TV-serier som har börjat släppas nu. Älskar hösten! Helt plötsligt finns det massvis med nya säsonger av diverse TV-serier som man nästan har glömt bort. Fint! Jag tänkte inte träna den här veckan heller eftersom jag har varit så himla förkyld. Förhoppningsvis är det här den sista veckan som jag är det.
 
Fredag: På fredag ska jag träffa Sarah, Carro och ett par andra tjejkompisar och gå på after work. Så kul det ska bli. Jag tror vi börjar på Media Evolution City som sätter igång med sitt nya koncept på fredag. Kul!
 
Lördag: På lördag ska jag och Dan fira Sarahs födelsedag. Oh, ska bli så mysigt. Älskar att fira födelsedagar, speciellt mina bästa kompisars sådana.
 
Söndag: Och på söndag har vi inget inplanerat. Då är det vilodag.
 
Fin vecka va? Tror den kommer bli bra. Har ni något kul ni ska göra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0