Min höstlista.

 
Beskriv din höst i tre ord:
Revanschig, pepp och mysig. Haha, vilken beskrivning. Förra hösten hade jag mest livsvalsångest pga ville byta jobb. Men nu har jag inte det längre pga bytte ju jobb :) Så är pepp som tusan på höst!
 
Vad är dina planer för hösten?
Hmm, egentligen har jag inga stora planer. Jag tänkte mest jobba, lära mig laga nya maträtter, unna mig köpkaffe oftare och hänga med fina vänner. Ha spelkvällar, fira Thanksgiving, upptäcka nya barer i stan och tända ljus ofta. Och visst ja, köpa snittblommor oftare! Nästa helg ska vi hålla helg i Varberg och besöka Liseberg, det ska bli kul!
 
Hur höstmyser du?
Med stickad varm tröja, tofflor på fötterna, många tända ljus och Idol på TV:n på fredagar.
 
 
Vad är det bästa med hösten?
Jag tycker att hösten är en nystart. Tror det sitter kvar sedan man gick i skolan då man alltid började det nya året på hösten. Det känns lite så, som att man börjar ett nytt år. Det gör mig så pepp! Jag älskar också att kläderna blir skönare och finare på hösten. Kroppshetsen försvinner liksom lite och man måste inte ha den "snyggaste bikinikroppen". Vet att man inte ska bry sig om sånt, men modet blir lite mer avslappnat på hösten tycker jag.
 
Vad är det sämsta med hösten?
När hösten är som kallast precis innan det blir vinter, då är det sämst. När det är kallt, mörkt, blåsigt, regnigt och inte finns ett enda löv på träden. Det är så tråkigt och grått! Hösten är bäst i september och början av oktober.
 
Hur ser din höstoutfit ut?
Kostymbyxor, skjortor, ponchos, polotröjor, stickat och kappor. Älskar nu när det fortfarande är lite varmt och man kan matcha sina kostymbyxor med ballerina eller andra öppna skor! Är helt galen i klockor nu också, har köpt ett nytt klockarmband som jag kommer att visa i ett annat inlägg.
 
 
Vad kommer du dricka i höst?
Té, kaffe och vatten såklart. Tänker varje höst att jag ska lära mig att dricka rödvin men det blir aldrig så. Vem vet, kanske i år?
 
Vad är den höstigaste maträtten?
Thanksgivingmiddag <3
 
Ska du resa någonstans i höst?
Vi ska till Varberg och jag kanske hälsar på min bror i Stockholm. Men inte utomlands, inte förrän till nyår.
 
Hur förbereder du dig inför vintern?
Med ordentliga vinterskor. Såå viktigt. Man vill inte traska runt i slask med kalla skor som läcker in. Annars tror jag att man mentalt förbereder sig för vintern under hösten. Man vänjer sig liksom vid kylan och mörkret successivt.
 
 
Lista helt och hållet snodd från Regge!

Kommentarer
Postat av: Regina

Blev så peppig på höst nu 😍

2017-09-06 @ 22:58:42
URL: http://egoinas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0