Torsdagslistan.

 
Vad åt du till frukost idag?
ICAs fruktmüsli med sojamjölk och en banan. Tar sedan alltid en kopp té när jag kommer till jobbet.
 
Vad ska du äta till middag?
Ingen aning än! Har jordnötsbiffar i frysen, så något med det kanske?
 
Vad stör dig idag?
Att det blir mörkt så snabbt nu på hösten, att det är stökigt hemma, att jag sover och sover men aldrig blir pigg, att jag fortfarande är förkyld. Ganska mycket tydligen! Fast bara små tramsgrejer egentligen.
 
 
Vad gör dig glad idag?
Att det är fredag imorgon och att jag har en så mysig helg framför mig! Och att jag har en ny skjorta på mig. Shopping alltså, bästa medicinen mot allt. Det är sedan gammalt.
 
Vad har du på dig?
En ny skjorta från H&M och jeans från Gina Tricot. Känns som standard för mig för tillfället. Har köpt flera skjortor från H&M i samma modell men olika färger och likadant med jeans från Gina. Älskar när man kan göra så! Har hittat min uniform men kan ändå variera den. Ni ska få bild sen.
 
När grät du senast?
Igår när jag läste Kenzas senaste bröllopsinlägg. Haha, obs på att jag har pms och är superkänslig. Men det var så fint!! Speciellt när hon skrev om hennes brors tal. Alltså, vänner och familj <3 Det bästa som finns för mig. Gråta pga ledsen har jag inte gjort på ett tag för har en väldigt bra vardag för tillfället. Har dock fortfarande mardrömmar om jobbiga saker, tror bara att sinnet inte vant sig vid att det faktiskt är bra nu.
 
 
Har du skrattat åt något särskilt roligt idag?
Klockan är inte så mycket än, men det kommer! Skrattar med mina kollegor lite hela tiden.
 
Vad längtar du efter just nu?
Goooooodis. Och fredagstacosen vi ska äta imorgon. Och vinet jag ska dricka på lördag. Annars längtar jag till Prag! Ska bli så kul.
 
Vad ser du mest fram emot denna vecka?
Tycker att jobbveckan har varit väldigt bra! Har fått mycket gjort och haft lagom mycket att göra. Ser såklart fram emot helgen. Ska mysa hemma hos Elin på lördag och på söndag har jag inget särskilt inplanerat. Perfekt balanserad!
 

Kommentarer
Postat av: Jaana

<3

Svar: <3
Sofie Strandberg

2017-09-21 @ 12:54:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0