Lite bilder från helgen och nya glasögon

I fredags hade jag och Dan en dejt med Desirée, Micke, Elias och Philip! Vi skulle möta upp dem klockan 19 och när det närmade sig smsade de att de hängde i Skybaren. Sagt och gjort, dit gick vi! Alltså sjukaste utsikten därifrån, blev dock åksjuk av deras hiss.
 
Klockan 21.30 var det dags för bio. Vi skulle som ni vet se A Quiet Place, och hallå vad bra! De pratade nästan inte alls i hela filmen. Tänk så mycket det krävs av en film för att den ska vara bra när karaktärerna knappt pratar. Fast, de konverserar ju ändå. Men nu ska jag inte spoila för mycket. Se den bara!
 
I söndags var det himla fint väder här i Malmö, cirka 17 grader! Jag mötte upp Cilla och Jenny och vi strosade runt i Slottsparken och gick sedan ner mot Västra Hamnen.
 
Tog med oss rosévin och rotfruktschips och satte oss vid havet. Så mysig söndag!
 
Igår fick jag och Sarah en sväng på stan och jag hämtade ut mina nya glasögon från Nividas. Ni ska få bättre bilder på dem, men så länge får ni nöja er med en selfie. Jag är så nöjd! Modellen är lite mer rund än de jag har haft tidigare. Jag ska bara vänja mig vid glaset, då jag den här gången fick lägga till något extra för mitt brytningsfel. Blir lite yr nu i början, men det går över.
Hoppas ni har en fin onsdag!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Bokat biljetter till quiet place, alla verkar tycka att den är riktigt välgjord. SKa bli kul att se 🙏🙏

Svar: Så kul!! Hoppas du gillar den!
Sofie Strandberg

2018-04-16 @ 08:07:46

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0