Onsdag

Idag tänkte jag att jag skulle dokumentera min dag. Men som vanligt när jag tänker det blir det inte riktigt så. Jag glömmer bort det och i slutet av dagen har jag bara tagit ett par bilder, haha. Så nu får ni hänga med på min onsdag i korta drag bara.
 
Hittade en skjorta i garderoben som jag inte använt på ett tag för att den behövde strykas. Älskar hur man drar sig för att använda vissa klädesplagg bara för att man inte orkar stryka dem, haha.
 
Gjorde detta i alla fall till slut och kände mig lagom vårfin.
 
När klockan blev 12 var det dags för lunch! Jag hade egentligen med matlåda till jobbet men bestämde mig för att äta ute istället. Det är en kvalitetstid som jag verkligen uppskattar, att äta lunch själv. Ibland behöver man bara en paus. Åt sallad med chèvre och pulled oumph från Salads and Smoothies.
 
Och lyssnade på det senaste avsnittet av Alex och Sigges podd.
 
Sen blev det då ett gigantiskt hopp fram till nästa bild. Efter jobbet mötte jag upp Sarah H, gick på stan en sväng och cyklade sedan hem. Åt avokadomackor till kvällsmat, tittade på Westworld och New Girl och just precis nu tittar jag på Breaking News. Nima sitter nedanför soffan och vill att jag ska lyfta upp henne så hon slipper hoppa. Den lilla latmasken. Ingen vardagsmotion för henne inte.
 
Har ni haft en bra onsdag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0