Kusinhäng i Bromölla

Förra måndagen tog jag och Dan tåget till Bromölla för att besöka min kusin Therese och hennes familj. Vi skulle spendera en minihelg tillsammans, mysigt! Det första vi gjorde när vi anlände var att köpa pizza och sätta oss vid sjön. Pizza är ju bästa picknickmaten.
 
Min pizza hade mozzarella, champinjoner, salami, soltorkade tomater och ruccola. MMM!
 
Efter vi ätit upp och badat lite i Ivösjön gick vi hem och korkade upp en flaska bubbel.
 
Åt middag och pratade om sommaren, renovering, bebislivet och höstens kommande förändringar. Här är Dan och Stefan djupt koncentrerade på en av sina diskussioner.
 
Efter middagen promenerade vi en runda runt kvarteret. Det var varmt och ljust fast att klockan började närma sig tio.
 
Så plötsligt blev det tisdag och vi vaknade upp till detta fantastiska väder.
 
Tesse och Stefan dukade fram frukost och Hary ville hemskt gärna ha en bit gurka <3 Dan är lite rädd för stora hundar och brukar därför inte ge Hary särskilt mycket uppmärksamhet. Jag som ÄLSKAR hundar och speciellt Hary vill gosa mest hela tiden. Men vem tror ni Hary föredrar? Jo, Dan såklart. Själv sitter jag oftast och säger "men kom till miiiiiiiiig", haha.
 
Spana in den här gullefisen! Hos Moa är jag i alla fall en favorit. Hon vet inte om det än, men vi kommer bli bästa kompisar.
 
Efter frukosten åkte vi och badade i sjön igen. Det var ungefär 26 grader varmt i vattnet. "Som utomlands?!" utbrast Dan.
 
Vårt mysiga kusinhäng avslutades på Fiskerian i Hörvik där vi åt lunch. Ett stort tips om ni kör förbi Sölvesborg/Bromölla. Goda och prisvärda fiskrätter! Sedan tog vi tåget hem till Malmö igen. Tack bästa Tesse och Stefan för ett par fina och mysiga dagar!

Kommentarer
Postat av: Therese

Tack själva fina ni! Så himla mysigt!❤

2018-08-13 @ 14:12:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0