Vecka 6.

1-2-3, MÅNDAG! God morgon kära ni. Hoppas ni vaknade utvilade, drack en extra god kopp kaffe och är allmänt peppade på en ny vecka. I helgen var jag på bröllopsmässan här i Malmö, åt middag med kompisar, tog en lång vinterpromenad på söndagen, rensade i garderoben, städade, med mera med mera. Bra helg i alla fall.
 
Måndagar brukar överlag vara en mötesdag för mig på kontoret. Hela byrån samlas alltid 08.45 varje måndag för att stämma av och gå igenom veckan. Sedan har jag avstämningsmöten med olika arbetsgrupper jag är med i och oftast ett telefonmöte med en av våra kunder. Jag tycker om att börja veckan så, peppar igång och prioriterar vad som ska göras.
 
I veckan har jag två spinningpass inbokade, ett på tisdag och ett på torsdag. Jag får se lite hur jag gör med tisdagens spinningpass, eftersom jag var sjuk förra veckan vill jag inte stressa. På onsdag kommer min morbrors fru Pia till oss från Sölvesborg för att sova över en natt. Hon ska på konferens här i Malmö och det ska bli mysigt att umgås.
 
På fredag ska jag träffa Carro och Sarah och gå på 50 shades freed! Är orimligt pepp på den filmen fast att den inte fått bra omdöme och storyn är som den är. Jag gillar det okomplicerade i den. Mysigt med en biokväll dessutom! På lördag ska jag på födelsedags- och inflyttningsfest till Micke i Lund. Perfekt med en lördagsfest!
 
Ungefär så kommer min vecka att se ut. Har ni några stora planer? Några fester ni ska gå på, filmer ni tänkt se eller middagar ni vill laga?
 
Happy monday!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0