Vecka 7.

God morgon, god morgon! Måndag och vecka 7.
 
Det känns som mina veckor just nu bara innehåller måndagar och fredagar. Veckorna går så himla fort, helgerna går ännu fortare. Samtidigt är det väl lite skönt, då blir det vår igen på ett kick.
 
Den här veckan ska jag träna! Okej, kanske inte hela veckan. Men jag har två spinningpass inbokade och sedan ska jag och Dan träna bodypump på torsdag. Om jag sedan går på alla pass som jag bokat in mig på är en annan sak. Men kul att träna tillsammans med någon! Jag brukar för det mesta träna ensam.

Annars är det Alla hjärtans dag på onsdag. Då ska jag och Dan hem till Carro och Johan tillsammans med Sarah och Niclas och äta middag. Så mysigt! Vi kommer inte göra något stort av Alla hjärtans dag, men det är kul att träffa fina kompisar och äta gott sådär mitt i veckan.
 
På fredag ska jag träffa Jenny och på lördag ska jag umgås med Sarah och Carro. På söndag ska vi till Rebbe och Johan i Lund. Fin helg med fina personer!
 
Ungefär så kommer veckan att se ut. Har ni några roliga saker inplanerat?
 

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Vi ska ”fira” alla hjärtans i helgen istället, god mat och slökolla på film och serier i soffan kan vara ca det bästa som finns. Annars blir det en himla massa skolarbete (examination på fredag i TV/Video så sitter i skrivande stund med redigering), ett danspass för det gör mig glad och gör att tisdagarna inte könns som den tråkigaste veckodagen längre. Ett step-pass är inbokat också och så drar mina egna teaterkurser för ungdomar och äldre barn igång denna vecka! Mormor har sin sista vecka på strålning efter att ha upptäckt bröstcancer i december och jag känner nu att man snart vågar andas ut.. <3

Svar: Oj vilken vecka! Massa fina grejer inplanerade :) Oh, heja din mormor! Håller alla tummar och tår för att det går bra <3
Sofie Strandberg

2018-02-13 @ 07:18:11

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0