Vecka 8.

God morgon.
 
Så blev det måndag igen och livet fortsätter, som att allt vore som vanligt. Fast det är det ju inte, inte för oss. Vi har gått runt i en enda dimma den här helgen. Eller de fyra senaste dagarna. Vi har knappt gjort något annat i helgen än att äta kolhydrater (bröd, pasta, choklad.. m.m), tittat på TV och shoppat. Jisses vad jag har shoppat. Kläder och kolhydrater, bra mot hjärtesorg.
 
Jag tänkte försöka ta tag i vardagen så gott jag kan den här veckan. Försöka leva på som vanligt. Jag fyller år om exakt en vecka och ska fira min födelsedag med mina närmsta tjejkompisar på lördag. Och jag har knappt planerat något? Jag som alltid brukar vara så förväntansfull inför min födelsedag, nu känns det bara så.. blö? Jag får sätta mig med lite födelsedagsplanering nu i veckan, så kanske jag ser mer fram emot det.
 
Annars ska jag på två spinningpass och jobbelijobba. Jag ska pussa på min fästman och krama min lilla svarta katt som numera spenderar varje vardag själv medan vi är på jobbet. Det är så förkrossande att lämna henne själv. Innan har de alltid haft varandra när vi inte varit hemma, Isa och Nima.
 
Nåväl, nu tar vi tag i den här veckan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0