Onsdag.

 
Hej hej hej! Hur är det med er idag? Med mig är det helt okej. Jag sover så himla dåligt just nu, vaknar ofta mitt i natten med ett hjärta som håller på att dunka sig ur bröstet. Vet inte vad det beror på, denna våg av ångest som sköljer över mig så hårt att jag sätter mig upp raklång mitt i natten. Tänker att det går över snart, men nu har det hållit på sedan strax innan jul. Orkar inte leta upp en terapeut igen för att analysera och sådär, men annars är det väl det jag får göra till slut.
 
Nåväl, idag har jag sett ut såhär! Jag fyndade en ny blus på Åhléns rea. Det syns inte så tydligt på bilderna i detta vintermörker, men den är mörkgrön. Tycker mycket om den. Den fanns i en del andra färger och jag tänker att en cremevit hade kanske varit fin till vår. Vi får se!
 
Imorgon är det torsdag, sedan fredag och sen helg! Härligt. Jag ska till Desirée och Micke på fredag för att fira Mickes födelsedag och på lördag ska vi på bio. Så mysig helg det kommer bli. Jag tycker om att ha söndagarna fria så att man kan sova länge och gå runt i sin morgonrock halva dagen.
 
Har ni några planer till helgen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på dig!

2018-01-17 @ 21:20:55
Postat av: M

Så jobbigt att du inte sover! Hoppas det snart blir bättre!! Puss på dig! <3

2018-01-19 @ 15:31:11

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0