Vecka 4

God morgon fina ni! Hoppas ni har haft en bra helg och är taggade på måndag. Min har varit bra! Den har varit festlig, rolig, lugn och mysig samtidigt. Precis som jag vill ha det. Vi såg Downsizing på bio i lördags med Sarah och Niclas. Så himla mysigt! Filmen var helt okej, inte superbra men hade en fin och djup mening. Jag tycker mest att det är så roligt att gå på bio, hade kunnat gå och se nästan vad som helst.
 
Den här veckan har jag inte jättemycket inplanerat. Jag har två spinningpass inbokade och en preliminär familjemiddag till helgen. Jag har varit sugen på pasta ett par dagar, så jag får se till att hitta någon god pastarätt att laga också. Ja, och sen är det ju jobb då såklart. Kanske en och annan vända på stan med.
 
Men idag är det måndag och då tar man det väldigt lugnt. Eller, jag gör i alla fall. Klappar lite försiktigt på mig själv, unnar mig en extra kopp kaffe och äter något gott till middag. Ungefär såhär:
 

Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha, jag är typ tvärtom! Visst är bio mysigt men det ska vara något jag verkligen vill se, annars är det inte värt det. ;)

Svar: Haha, förstår vad du menar! Jag tycker att själva upplevelsen är så mysig, men absolut att filmen helst ska vara bra haha. :)
Sofie Strandberg

2018-01-22 @ 13:48:39
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0