Ciao da Roma

 
Hej på er! Hoppas ni har det härligt.
 
Jag och Dan vilar just nu på hotellrummet och ska snart göra oss i ordning för kvällen. Det är varmt idag, cirka 32 grader och vi har redan gått runt 18 km. De andra dagarna har vädret inte varit så galet varmt, runt 27-29 grader. Så länge det blåser är det ganska behagligt.
 
Nu är allting bra, men det blev lite kaos på vägen hit. Först och främst var vårt flyg försenat nästan en timme och vi landade därför runt 23.30 och fick vårt bagage cirka 00. När vi sedan skulle gå till vår transfer som vi hade bokat till hotellet hittade vi den inte. Vi ringde företaget och tydligen var det bokat till fel datum. De skickade en ny bil och nu kände vi att allting ändå var på rätt väg.
 
Men när vi kom fram till hotellet kom vi inte in. Vi ringde numret vi hade fått, men inget svar. Vi fick senare reda på att det hade blivit någon miss i kommunikationen mellan hotellet och vår agentur, och hotellet hade stängt just den här dagen efter en renovering. Så när klockan var 9 på morgonen kunde vi äntligen checka in, efter att ha suttit på café och i ett trapphus halva natten.
 
Vilket äventyr! Men resten av resan har än så länge varit bra. Jag kommer att uppdatera er mer när jag är hemma.
 
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Tänk vilket roligt minne den natten kommer vara för er i framtiden! Självklart segt i stundens hetta - men en typisk grej som man ser tillbaka på och ler åt, återberättar för vänner/bekanta/familj och skrattar tillsammans.. :)

Svar: Ja, precis! Man får tänka så :) Haha
Sofie Strandberg

2018-07-17 @ 23:38:23

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0