Vecka 30

 
God kväll!
 
Just nu sitter jag hemma med saltvattenblött hår och surplar i mig pepsi max. Jag har badat för andra gången idag och ätit glass för säkert sjunde dagen i rad.
 
Vår tredje semestervecka börjar idag. I 14 dagar har vi nu varit lediga och vi har 14 dagar till av sovmorgon och mysiga sommarkvällar. De två senaste veckorna har vi hunnit besöka Rom, Sölvesborg, Åhus, Höör och Helsingborg. Det är inte dåligt om jag får säga det själv! Kollektivtrafik for the win.
 
Den här veckan kommer innehålla ytterligare utflykter:
  • Vi ska till min mamma och pappa imorgon. Där ska vi äta middag, titta på Allsång på Skansen och bada i poolen. Mysigt!

  • Jag ska på stan med Sarah på onsdag. Vi ska dricka kaffe, gå i affärer och titta på all rea och prata om livet.

  • På torsdag ska vi hem till Emelie och Philip. Fika och mysa med deras barn Lo och Ellie.

  • På fredag åker vi utomlands igen! Eller hehe, vi tar tåget över till Köpenhamn. Det ska bli SÅ kul. Vi är ett gäng som ska kika i affärer, äta middag, hänga på uteserveringar och i parker. Har ni några Köpenhamnstips så hojta gärna!

  • På lördag är det fest! Vår fina kompis Desirée fyller 30 och det ska såklart firas med buller och bång.

  • Söndag = vilodag

Jag förstår inte hur våra veckor alltid blir så uppbokade? Ändå hinner jag titta på TV-serier, läsa böcker, sola och bada. Så härligt ändå. Jag har så många blogginlägg jag måste förbereda också.

Hoppas ni har det härligt i sommarkvällen.

Kommentarer
Postat av: Ewe

Det låter såå kul med alla planer men jag blir nästan helt matt av att bara läsa om det haha. Är alldeles för introvert för att orka ha så mycket planer ;)

Svar: Haha, jag vet! Jag tror jag orkar därför att det liksom inte tar upp hela dagen. Oftast är det antingen på kvällen vi ska iväg eller lite på dagen. Så får jag egentid antingen före eller efter tillställningen. Men jag är hopplös, måste sluta boka in så mycket.
Sofie Strandberg

2018-07-23 @ 21:58:48
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0