Måndag

 
Idag har jag varit SÅ trött. Kan dels vara den lilla förkylningen som gror i kroppen och dels vara att både kropp och sinne börjar stänga av inför semestern. Det är bara 2 veckor tills jag och Dan går på semester, så vi får bara hålla ut och köra på. Mycket som ska fixas och bli klart innan dess.
 
Men fast att jag bara ville slänga mig på soffan idag med en påse godis, så blev det faktiskt en ordentlig middag lagad. Jag jobbar hårt på att ta vara på rester och råvaror jag har i kylen, vill inte slänga någon mat. Idag blev det därför hemgjord lasagne med zucchini och sojafärs. Vi hade nästan allt hemma, så 94 pix kostade middagen idag! Och då har jag matlåda över till imorgon också.
 
Dan tycker inte att det är särskilt roligt med matlagning. Vi hjälps alltid åt att handla och laga maten, men det är oftast jag som kommer med förslag på middag och vill testa nya recept. Men det är ju nästan det som är roligast.
 
Nu ska jag bädda ner mig i soffan, titta på The Arrangement på HBO och hålla måndagskväll. Det är viktigt att ta det lugnt och ta hand om sig själv när man är hängig och trött. Imorgon efter jobbet ska jag träffa Sarah och gå lite på stan. Då ska det vara 24 grader varmt!! Härligt.
 
Hoppas ni haft en härlig måndag!

Kommentarer
Postat av: Linda Ph

Åhh känner igen det där. Typiskt att man ska börja känna sig hängig inför semestern. Hoppas du mår bättre snart!

2018-06-25 @ 21:22:44
URL: http://lindaph.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0