Balkongpremiär

Igår var jag först i Sölvesborg och var med och överraskade min kusin Therese med en babyshower, men mer om det i ett helt eget inlägg. När jag sedan kommit hem kom Sarah och Niclas över för lite balkongpremiär och middag. Vi började med lite ost, kex och cava på balkongen och begav oss sedan till Surf Shack vid Ribbersborg. Sedan umgicks vi och spelade kortspel resten av kvällen, supermysigt!
 
Idag skulle det bli finfint väder och vi bestämde oss för att ta ett ordentligt tag i balkongen. Den behövde städas ordentligt och fönstrena behövde putsas. Vi gick först till ICA och köpte lite blommor och sedan började vi städa.
 
Vi skrubbade och piffade och ett par timmar senare var balkongen färdigfixad inför sommaren! Jag ska visa er bättre bilder senare, men vi blev så nöjda. Vi har hängt här ungefär hela dagen, solat och läst. Det ska bli cirka 21 grader varmt den här veckan! Hoppas verkligen att det blir så och hoppas att vädret håller i sig hela sommaren. Orkar inte en sommar till där det bara regnar. Tur att vi nu har bokat resa till Rom i alla fall, så vi säkert vet att vi får en del värme :)
 
Hoppas ni har haft en fin helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0