Bilder från helgen

Min helg har varit mycket fin. Jag har inte dokumenterat särskilt mycket, men en och annan bild har jag ändå tagit. Vi kikar!
 
I fredagskväll tog jag och Dan det lugnt, vi köpte sallad och tittade på Let's Dance. Senare på kvällen sprang jag en runda och slog personbästa för i år minsann.
 
I lördags hälsade Neja och Robin på tillsammans med sina gosungar Edvin och Sigrid. Alltså kärleken man utvecklar för sina kompisars barn! Är så glad över att få se dem växa upp och vara en del av deras liv. Edvin visade stolt upp alla sina färgglada bilar som han hade packat med sig i ryggsäcken. Vi lekte på lekplatsen utanför vår lägenhet och köpte sedan glass.
 
Vi gick en sväng längs med havet och sedan åt vi hemgjorda hamburgare hemma hos oss. Mycket fin och mysig lördag!
 
I söndags var det strålande sol och jag och Dan åkte hem till Sarah och Niclas i Bunkeflo för att hänga på deras uteplats. Gullregnet blommade för fullt.
 
Vi pratade om livet, grillade torskpaket och åt middag utomhus. Hur lyxigt? Sedan åkte jag och Dan hem och kollade på en miljon TV-serier innan söndagen tog slut och det blev måndag. Superfin helg!

Kommentarer
Postat av: Linnea

❤️❤️❤️ tack själv för en mysig dag 😍☀️

2018-05-22 @ 09:08:11
URL: http://tantlisa.blogg.se/
Postat av: Linnea

❤️❤️❤️ tack själv för en mysig dag 😍☀️

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2018-05-22 @ 09:08:25
Postat av: Isabelle

Åh vill också börja löpa!!! Vet att folk mest säger ”det är bara att göra” men alltså funkar det nånsin för nån?? Tvingade ut mig på mitt livs första löprunda med sambon för typ 1-1,5 månad sen. Inte blivit något mer sen dess haha. Har liksom ingen motivation och allt känns så jobbigt? Hur ska man tänka som nybörjare?

Svar: Svarar på denna i ett inlägg tänker jag! Bra fråga :) :)
Sofie Strandberg

2018-05-23 @ 00:11:12
Postat av: M

Jättefina bilder! Härligt med sol! Puss <3

Svar: <3
Sofie Strandberg

2018-05-23 @ 16:33:38

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0