Lite bilder från helgen

Hej hopp och glad Mors dag! Ni har väl firat era mammor lite extra idag? Jag tog visst ledigt från bloggen i helgen. Har dokumenterat lite ändå, så det ska vi kika på!
 
I fredags var jag extra stolt över att jag stod upp och jobbade i hela två timmar. Sedan tröttnade jag och satte mig ner igen, haha. Får ju inte ta ut sig för mycket.
 
Jag och min kollega Stina cyklade ner till stan på lunchen. Det var STRÅLANDE väder.
 
Efter jobbet gick jag och ett par kollegor på en föreläsning på Media Evolution City om rätt content i sociala medier. Vi tog ett glas vin efteråt och hängde på deras innergård. Här är jag och min kollega Eva!
 
Det var så varmt och steeeekigt.
 
I lördags tog jag massvis med bilder, men inga jag vill visa! Haha. Jag och några av mina närmsta tjejkompisar sprang på stan och tittade på hemliga klänningar så att säga. Efteråt hängde vi hemma hos mig, åt pizzabuffé och drack rosévin.
 
Idag har jag varit hos min mormor tillsammans med min familj och firat Mors dag. Vi har ätit trerätters middag och avslutade med gräddtårta! Jättefin helg med fina personer <3 Imorgon är det ny vecka och då ska det tydligen på 30 grader varmt. Härligt sommaren, kämpaaa!
 
Har ni haft en bra helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0