Vårutstyrsel, två cheesecakes och sista avsnittet av New Girl

Igår när jag kom hem efter jobbet slängde jag mig i soffan, åt köpesallad och tittade på TV-serier hela kvällen. Är så trött den här veckan? Därför blev det inget ordentligt blogginlägg idag, utan jag skrapade ihop det här lite snabbt till er nu på lunchen istället. Ett fredagshej och ett par bilder från mina senaste dagar. I onsdags hade jag bland annat på mig de här roströda kostymbyxorna från Mango och en kortärmad blus från Lindex. Hängde med Sarah på stan hela den här kvällen, älskar dessa varma vårkvällar.
 
Igår fyllde två kollegor på jobbet år och vi firade stort med dessa sjuka cheesecakes! Herrejisses. Finns att köpa på Pronto på Lilla Torg här i Malmö.
 
I onsdags såg jag också de absolut två sista avsnitten av New Girl. Nu är det helt slut! Så fint det slutade ändå, med lite tillbakablickar och mycket kärlek. Som jag har älskat den här serien. För mig är detta min Vänner-serie, den man sätter igång när man inte har något annat att titta på och där det känns som att alla karaktärer är ens bästa kompisar. Kommer sakna den väldigt mycket. Men det är ju så, allt tar slut. Nu gör vi rum för andra roliga, spännande grejer.. eller ja.. TV-serier.
 
Glad fredag på er!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Åh ångrar typ att jag kollade sista säsongen av New Girl, de kunde skippat den helt tycker jag. Borde slutat i förra säsongen, gillar inte när det ska vara ett så himla framkrystat överdrivet happy ending där alla gifter sig och skaffar tusen bebisar. Sjukt besviken på sista säsongen :/ Det kändes inte som samma personer ens, eller är det bara jag`:P

Svar: Jag förstår vad du menar! Jag är bara så glad att man fick hänga med dem lite till och att man ändå fick se vad som skulle hända i framtiden. Men absolut, den här säsongen har inte varit lika bra som de förra!
Sofie Strandberg

2018-05-18 @ 20:33:39
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0