Brudklänningar jag provat

Jag har ju äntligen hittat rätt i brudklänningsdjungeln. Jag visste inte alls vad för typ av klänning jag ville ha, om den skulle vara klassisk, bohemisk eller något där emellan. Jag tycker det är så fint att alla bröllop är olika och att man utgår från sin egen stil. Men vad var egentligen min stil? För att förstå det var det bara en sak som gällde: prova, prova, prova. Jag kommer inte att visa vilken klänning jag till slut valde, men tänkte att jag kan visa de jag provade men inte köpte.
 
Redan i april började jag prova brudklänningar, alltså ett helt år innan själva bröllopet. Det är så typiskt mig, jag blir så stressad när jag inte vet vad jag vill ha och vill letar tills jag vet någorlunda i alla fall.
 
Först tittade jag på brudklänningar helt utan spets. Denna provade jag på Skräddarhuset i Malmö och är från By Malina. Ari heter modellen.
 
Men allra mest besökte jag Weddingstore här i Malmö för att prova. De har så bra service och är verkligen lyhörda för vad man vill prova. Här började jag med att ge mig på lite mer romantiska klänningar och kände nej, nej, NEJ. Jag vill inte vara "gullig" och "fin". Det var inte mina ledord i den här jakten. Inget puttinuttigt med rosetter och hjärtformade liv.
 
Gillade den här klänningen desto mer, men det kändes ändå inte riktigt rätt. Men tyckte tyllkjolen och sandfärgen var fin.
 
Fortsatte med det romantiska. Visst känns denna nästan kunglig?
 
Superromantiskt, men gillade chiffongkjolen!
 
Den här klänningen var ett wildcard för att testa något helt annat. Insåg här att jag gillar när klänningen inte är helvit och att det inte är en så dum idé med spets över hela klänningen.
 
Ville testa något mer bohemiskt och tänkte njae. En VÄLDIGT fin klänning, men känner att jag inte riktigt lyckas bära upp den.
 
Den här klänningen kommer från Abby Waits och innan jag provade min WOW-klänning hade jag nästan bestämt mig för denna. Tycker att den är jättefin! Klassisk och bohemisk på samma gång. Men så blev det inte! Jag testade en helt annan och blev kär direkt, pang bom sa det bara.
 
Jag visste innerst inne att jag inte ville ha en klassisk brudklänning, och på ett sätt blev det väl inte det heller. Det är viktigt att man går sin egen väg. Alla tycker inte likadant och det är det som är så roligt! Klart slut på brudklänningsbilder.

Kommentarer
Postat av: M

Gud, så svårt att välja!! Men den du valde är verkligen jättefin!! Puss <3<3

Svar: <3
Sofie Strandberg

2018-11-26 @ 13:43:20

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0