Lite kläder jag hade på mig i veckan

Haha, vilken tråkig rubrik. Ja, men vad ska man skriva då?
 
Det har varit en fullspäckad vecka för mig. Eller hela den här hösten har varit helt galen. Jag börjar bli lite orolig för mig själv, för jag märker att jag har börjat glömma saker. Bara små detaljer, men till exempel att jag skriver upp lök två gånger i inköpslistan, glömmer bort vem jag har berättat en historia för fast att det var ganska nyligen jag gjorde det och börjar berätta den på nytt. Jag glömmer bort namn på restauranger och kända personer. Just nu har jag till och med börjat tappa bort mig själv i meningar, behöver stanna upp och tänka efter vad det nu var jag skulle säga.
 
Jag är så som person redan, glömmer bort ord på enkla saker och vad den där författaren som var så bra nu hette. Men inte såhär överdrivet som det är just nu och jag VET att det är för att jag är stressad. Lovar att jag ska ta det lugnt. Jag tycker ändå att jag har blivit bättre på att prioritera min tid i vardagen, men behöver göra det ännu mer.
 
Nu tittar vi på kläder istället! Det är roligare.
 
Torsdag
I torsdags var jag på Mynewsday (som det kommer ett inlägg om senare) och såg ut såhär! Tröja från Zara och kostymbyxorna är gamla som sjutton. De kommer från Lindex.
 
Gillar tröjan väldigt mycket. Enkel och så fin på samma gång. Fanns i fler färger såg jag!
 
Fredag
Igår hade jag på mig den här klänningen från H&M och ett diadem från Lindex när jag gick på fredagsaw och sedan åt sushi och tittade på Idol med Dan. Hann baka cornbread och koka sylt också. Jaaa jag veeeeet. Chilla Sofie.
 
Men det här med diadem hörni! Kan vara min grej. Här hittar ni detta svarta jag har på bilden.
 
Idag ska vi fira Thanksgiving ett par dagar i förväg! Det ska bli så mysigt. Vi är ett fint gäng som samlas hemma hos mig och Dan idag.
 
Vad ska ni göra i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0