Mina senaste mobilbilder

Hur har min vardag sett ut den senaste tiden genom min telefon? Vi kikar!
 
Jag har en kollega på jobbet som har en tendens att äta upp saker i kylen som inte är menat till honom. Det har egentligen bara varit missuppfattningar, men det har blivit en grej som vi skojar med honom om. Så när jag köpte sallad till ett lunchmöte med en kund skrev jag såhär på en post-it och satte på, haha. Tyckte själv att jag var mycket rolig.
 
En dag för ett par veckor sedan köpte jag och Jenny falafel och åkte till bokskogen utanför Malmö. Vi pratade om allt möjligt, bland annat hennes bröllop som är snart! Ska bli så kul!! Ser fram emot det mycket.
 
Sofie i jobbmode på väg till kontoret efter en lunch.
 
Malmö är så vackert nu i höst <3 Känner ofta att jag älskar den här staden så mycket och vill bli gammal här. Men vet såklart inte om vi alltid kommer att stanna. Det finns för många äventyr jag inte vill missa.
 
En kontorsselfie.
 
Riverdale säsong 3 har börjat på Netflix, har ni sett det? Tycker att serien börjar bli alldeles urvattnad. Tråkigt eftersom den var så bra förr.
 
En dag åt jag och Dan lunch ihop och när Dan får välja blir det alltid hamburgare. Den här gången blev det sliders på Malmö Central. Hamburgarna är mycket små, så man får äta två styck om man ska bli mätt. Beställde sötpotatispommes till, älskar det.
 
En bild från min obligatoriska lunchpromenad. Unnade mig en kaffe från Espresso House den här dagen.
 
Förra tisdagen gick jag och Carro på stan och åt därefter pizza på Spot. Jag åt en vegetariana. Jag brukar inte äta så mycket pizza, så när jag väl gör det ska den banne mig vara god. Det var den här!
 
I torsdags träffade jag och min kollega Eva våra föredetta kollegor Viktoria och Caroline på en after work på Julie. Vi åt ost, oliver och bröd med havtornsmarmelad. Drack också mycket gott vin såklart.
 
I fredags fyllde min kollega Ann-Josie år. Vi har världens största födelsedagsflagga på jobbet. Den här flaggan ska stå vid födelsedagsbarnets skrivbord hela dagen. Alltså, den är ju längre än Ann-Josie?? Haha. Per är förresten snällare än vad han ser ut :)
 
Och i söndags gjorde jag Reginas recept på bakad sötpotatis med fetaoströra och stekt svamp. Mycket god söndagsmiddag!
 
Klart slut på mina mobilbilder för den här gången. Trevlig tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0