Vecka 41

 
Wow vilken helg! Den har verkligen gått i kärlekens tecken. I fredags var jag som sagt ledig för att hjälpa till och fixa lite inför bröllopet och i lördags var det dags för den stora dagen. Och vilken dag och kväll det blev! Sarah och Niclas är så fantastiska, älskar dem otroligt mycket. Så glad över att jag fick vara med och ta del av deras stora dag.
 
Vet ni, den här veckan har jag nästan ingenting inplanerat efter jobbet. Det ska bli så himla skönt, jag är helt slut. På onsdag ska jag träffa Jenny efter jobbet. Men annars får jag se om jag känner mig tillräckligt frisk för att gå på spinning. Jag behöver verkligen en lugn vecka, så jag tar det lite som det kommer.
 
Men jag är ändå så rymd med energi efter den här helgen. Det är så fina, fantastiska människor som jag fått umgås med de senaste dagarna. Jag har dokumenterat massor under helgen, så självklart kommer ni att få se lite.
 
Ska ni göra något kul i veckan? Några storslagna planer? Min plan just precis nu är att gå igenom alla jobbmail och dricka morgonkaffet. Glad måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0