Mina senaste mobilbilder.

Jag tänker ofta på att det egentligen är genom mina mobilbilder som ni får följa med på min vardag. Annars dokumenterar jag mest med min kamera på fester och tillställningar. Och som jag sagt så många gånger tidigare, det är ju under vardagen som livet händer. Så låt oss titta på den senaste bunten av mina mobilbilder.
 
Jag och min kollega Susanna har ganska liknande stil. En morgon kom jag till jobbet och hade satt på mig grå kostymbyxor, en mörkblå skjorta och röda skor. Det visade sig då att Susanna också hade på sig grå kostymbyxor, en blå blus och röda skor. Hur roligt?! Vi tog bild och förevigade det. Så fint med roliga kollegor.
 
En måndag var jag helt slut och trött. När det var lunch köpte jag kaffe och satte mig vid Malmö Central. Det var så mysigt att bara sitta där och andas lite, lyssna på musik. Jag har nu fått reda på att anledningen till att jag vaknar om nätterna är stresspåslag. Min terapeut sa att det är ångestattacker jag får eftersom jag helt enkelt är för stressad. Mitt liv är så inrutat och uppstrukturerat att jag inte hinner varva ner. Och när jag väl ligger hemma i soffan så har jag ångest för att jag inte är produktiv, inte städar, inte springer, inte träffar kompisar. Helt solklart egentligen när hon sa det, men ja nu vet jag det i alla fall. Nu börjar kämpandet för att bryta upp mina mönster!
 
Jag och Sarah sprang på Emporia en dag. Hon skulle till floristen och beställa blommor till bröllopet, och jag skulle köpa skor som passar till min brudtärneklänning. Det blev dessa! Passar perfekt med färgen och alldeles lagom längd på klacken. Din Sko köpte jag dem på.
 
Hur fin har årets september varit? Som sommar ju, fast mjukare ljus. Jag är faktiskt trött på den här värmen nu och vill ha höst. Jag vill ha på mig strumpbyxor och klänning och varma höstkappor. Men sånt får man väl inte säga egentligen.
 
Nicks kexchoklad är något som jag nästan blivit beroende av! Alltså så gott. Köper det på lunchen ibland.
 
Min kollega Eva tog den här bilden på mig och Anna på kontoret härom dagen. Jag var på väg upp till köket och Anna på väg ner, men så behövde vi ta en snabb avstämning och bara satte oss i trappan 2 minuter. Tycker att det är mysigt när man börjar se kontoret lite som sitt andra hem och beter sig därefter. Hänger ju ändå här 40 timmar i veckan. Visst är prickarna på väggarna häftiga förresten?
 
Igår lagade jag en pizza som Sandra Beijer tipsade om härom dagen. Eller, jag lagade den och Dan gjorde en helt annan version med tomatsås, skinka och curry. Men min del av pizzan var verkligen jättegod! Mums. Ska göra den fler gånger.
 
Idag har jag sprungit ärenden med Sarah på stan. Vi fixade med min brudtärneklänning och hennes brudklänning hos skräddaren och jag hämtade ut ett paket. Vi sprang inom Nividas och jag provade deras senaste kollektion Beijing. SÅ fina, men jag är osäker på om de passar mig. Jag gillade verkligen formen och de var väldigt nätta och sköna. Men jag tror att de liksom inte klär min ögonform och de bryter mina ögonbryn på ett konstigt sätt. Men de var i alla fall väldigt fina. Ni hittar dem här!
 
Klart slut på mina senaste mobilbilder.

Kommentarer
Postat av: Ewe

Har följt din blogg ett tag nu och inte förvånad att du är stressad, blir själv helt slut av att bara läsa om alla dina planer haha. Glöm nu inte att ta hand om dig själv! <3 :)

Och mysigt kontor ni verkar ha. :D

2018-09-22 @ 12:27:20
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0