Vecka 37

Vaknar upp till en något förvirrad status efter valet. Vi får se hur det blir i veckan. Jag är i alla fall glad över att MP inte åkte ur riksdagen och att SD ligger under 20 %. Man får vara glad för det lilla och försöka se det positivt. Nu får vi se hur de går vidare från detta, vilka som bildar regering och vem som blir statsminister.
 
Helgen var fin i övrigt. Vi överraskade Sarah med en möhippa i lördags och nu har jag 240 bilder jag ska redigera. Kommer visa allt i ett inlägg, men är mycket nöjd med resultatet och det hoppas och tror jag att Sarah är också <3
 
I veckan har jag lite olika saker inplanerat. Ett par luncher med trevliga personer, ett träningspass med Sarah och massvis med jobb såklart. Annars ska jag ta tag i mig själv lite, boka in en tid med min terapeut och försöka reda ut varför jag ständigt vaknar om nätterna med andan i halsen och pulsen som dunkar i halsådran. En otroligt obehaglig känsla. Så, jag är lite nedstämd nu och orken finns inte riktigt.
 
Förhoppningsvis blir det bättre efter den här veckan. Ikväll ska jag laga risotto i alla fall och nu under lunchen har jag unnat mig en stor caffe latte från Espresso House. Vardagen kan vara mycket fin den med.
 
Nu håller vi måndag!

Kommentarer
Postat av: Linnea

❤️❤️❤️

Svar: <3
Sofie Strandberg

2018-09-10 @ 15:41:36
Postat av: Linda

Hejsan,
Jag har läst din blogg ett tag nu och har förstått att du gått till en terapeut och jobbat på det psykiska, har du några tips eller fått någon "aha"-upplevelse som hjälp dig?

Mitt egna mående går upp och ner väldigt mycket atm.

Svar: Hej!Mja, kanske inte mer än att det hjälper och att det tar tid. Det jag provat innan är KBT, men hoppas nu att jag kan testa en mer psykoanalytisk terapi. Vi får se. Men det är viktigt att ta tag i och inte bara se om det går över. Tycker också att det är viktigt att prata om, vi är många som känner likadant. Jag fick tag i min terapeut genom vårdcentralen förresten, billigare än att gå till en privat!
Sofie Strandberg

2018-09-11 @ 07:32:23

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0