Min helg med två kalas

Som ni vet var det en riktig kalashelg för mig och Dan och givetvis har jag dokumenterat en del. Vi kikar!
 
Lördag
I lördags hade jag ställt klockan tidigt eftersom jag skulle cykla på Spin of Hope tillsammans med mitt jobb på Baltiska Hallen. Det var strålande väder denna härliga lördagsmorgon.
 
Spin of Hope anordnas till förmån för Barncancerfonden. Man hyr en cykel som man sedan ska hålla igång i tio timmar, och jag cyklade den första timmen (09-10).
 
Efter spinningen gjorde jag ett par ärenden på stan och cyklade sedan hem för att fixa mig. Min familj skulle nämligen komma hem till oss klockan 14 för brunchlunch!
 
Dan har ju fyllt 35 och det skulle firas. Vi dukade fram bullar, pålägg, pannkakor, bacon, bubbel, kaffe och mycket annat!
 
Vi åt och umgicks, sjöng för Dan och så fick han presenter. Min mamma, pappa och syster kramade oss hej då vid 17.30-tiden men min lillebror stannade kvar och hängde lite till. Vi beställde sushi och umgicks tills klockan blev 20. Sedan tittade jag och Dan på Crazy, rich asians (så bra film se den!) och somnade klockan 22.30. Fin lördag!
 
Söndag
Det blev söndag och jag gjorde mig kalasfin igen.
 
Och så åkte jag och Dan hem till Sara och Ivan i Kågeröd. Min guddotter Alicia har nämligen fyllt 5 år och det skulle firas! Titta så fint Sara hade pyntat i vardagsrummet <3
 
Det dukades fram bröd, kex och massvis med pålägg. Gott!
 
Och sedan till det absolut mumsigaste. Tårtbuffén!!!
 
Sara jobbar på ett bageri och hade gjort helt galna tårtor. Fy faaasiken så gott. Drömmer om dessa på nätterna nu. Det var en chokladtårta, en passionscheesecake och en jordgubbstårta. MUMS.
 
Gullungar <3
 
Efter fikat var det dags för mig och Dan att åka hem till Malmö igen. Det var sol och sommartid och vi var nöjda efter en så fin kalashelg.

Kommentarer
Postat av: M

Det var så mysigt att umgås några timmar!! Tack! Puss <3

2019-04-04 @ 12:50:30

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0