Mindre än 4 månader kvar

Den 27 mars var det exakt fyra månader kvar till vårt bröllop. Jag tycker att vi har haft bra framförhållning i vår planering hittills. Vi har betat av många saker som vi egentligen hade kunnat vänta med såsom att köpa ringar, skicka ut inbjudningar, bröllopskläder med mera. Men nu börjar jag bli stressad.
 
Är det något som varken jag eller Dan är bra på så är det att dekorera, och nu är det mest dekoration som vi har kvar. Vi får inte ihop det. Jag kan köpa olika komponenter som jag tycker är fint, men så passar det inte ihop. Och liksom, det har väl en charm i sig kan jag känna. Hemma hos oss har vi ju tagit in olika stilar, och det gillar vi. Men på bröllopet vill vi ha det mer enhetligt (eller ja, jag vill i alla fall. Dan bryr sig nog inte jättemycket, haha).
 
Så nu har vi allt jobbigt kvar såsom högtalarsystem till vigselsalen, vigselprogrammet, bröllopsprogrammet, bordsdekorationer och annat roligt för själva festen. Eller, vi har massvis med annat kvar också såklart men jag känner ändå att jag har koll på det så det stressar mig inte lika mycket.
 
Nåväl, våra placeringskort har i alla fall anlänt! Dessa går verkligen i vårt tema: Vitt och guld, avskalat och stilrent. Mycket nöjd med dem!
 
Nästa vecka levereras min brudklänning till butiken och jag ska få prova den för första gången, äntligen! Det var hela 5 månaders leveranstid av min klänning, pjuh. Jag fick prova ett skyltex när jag beställde den och det hade en helt annan nyans än vad jag sen beställde. Så jag vet ännu inte riktigt hur den ser ut, vilket är både spännande och läskigt. Jag tror att färgerna kommer att påminna om klänningen här ovan, nudefärgat undertyg och ivoryspets över. Men vi får se.
 
I helgen ska vi i alla fall leta kostym till Dan och det ska bli så mysigt. Tror jag bara behöver ta det lugnt och göra något konkret, som att leta kostymer haha.
 
Tycker ni att det är intressant att läsa om vår bröllopsplanering? Ska jag skriva mer om våra tankar? Tveka inte att fråga om ni undrar något.
 
Glad fredag på er!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Skriv meeer 😄😄❤️❤️❤️❤️

Svar: <3 <3 <3
Sofie Strandberg

2019-04-05 @ 12:14:06

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0