Onsdag i Berlin

I onsdags runt 10-tiden landade vi i Berlin! Vi checkade in på hotellet, packade upp lite och gav och sedan ut för att leta lunch. Staden bjöd på strålande sol!
 
Vi hamnade på en typisk tysk restaurang med god tysk mat, haha. Jag åt schnitzel som sig bör när man är i Berlin. Bubbel till det man tackar ja.
 
Sedan var det dags att upptäcka staden och vi började att promenixa.
 
Gick förbi en gullig liten park.
 
Och tog en gullig bild på hela familjen! Från vänster: Dan, min syster Sarah, min lillebror Carls flickvän Alice, lillebror Carl, mamma, pappa, lillebror Christoffer och jag. En fin skara <3
 
Vi var lite trötta eftersom vi anlände så tidigt på morgonen så vi hoppade på en Hop on hop off-buss som tog cirka 2 timmar. Då fick vi en bra överblick av staden och kunde samtidigt ta det lugnt i solen.
 
Berlins konserthus!
 
TV-tornet.
 
Efter bussturen begav vi oss tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning inför kvällen. Jag hade en jeansfärgad byxdress från NAKD och högklackat.
 
Sedan ut i jakt på mat!
 
Gulliga turister.
 
Jag kände mig fin i klackar, men aj aj stackars fötter.
 
Vi hamnade till slut på en restaurang som hette Ribs and more, vilket var ett stort misstag. Jag beställde en vegetarisk burgare som inte alls var god, ingen i sällskapet var nöjd med sin mat och dessutom var servicen usel. Vi hade en väldigt otrevlig servitör och jag var så irriterad när vi lämnade restaurangen. Tråkigt avslut på kvällen!
 
Men efter middagen gick vi tillbaka till hotellet, drack lite drinkar och gick sedan och lade oss. Dagen efter fyllde min pappa 60, men mer om det i nästa inlägg!

Kommentarer
Postat av: M

Sååå mysigt! Förutom Ribs and more, då!! Hihi :-)
Fina bilder på fina turister! <3

2019-04-24 @ 13:06:08

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0