Torsdag

Hej kompisar!
 
Jag skulle egentligen ha schemalagt ett roligt inlägg från Berlin eller något fint med souvenirer, men tiden fanns inte.
 
Just nu går jag nästan av på mitten. Hur ska man hinna jobba 100 %, träna 2-3 gånger i veckan, planera ett bröllop och samtidigt få livspusslet att gå ihop? Det värsta jag vet just nu är människor som säger "Ta det lugnt! Det är långt kvar!". Detta är uppenbarligen inte projektledarmänniskor. Om man har någon som helst planeringsförmåga förstår man att 3 månader kvar, när det gäller ett bröllop i juli (den absolut populäraste månaden att gifta sig i och därför är allt uppbokat), inte är lång tid.
 
Det är fest- och vigselprogram som ska skrivas, dekorationer som ska inhandlas, blommor som ska beställas, skor som ska köpas, klänning som ska läggas upp. Jag ska på provfotografering, provsminkning och provuppsättning av hår. Vi ska inhandla all dricka och allt snacks. Bestämma drinkar och skriva allergilista till kökspersonalen. Vi ska stansa ut konfetti och hitta något fint vettigt papper att ha till programmen. Skriva ut och vika ihop 75 ex. Bestämma psalmer och texter till vigseln. Hitta dekorationer till vigsellokalen. Dubbelkolla så att det finns eluttag i vigsellokalen. Boka digitalt piano till vigseln. Osv, osv, osv.
 
Och allt detta medan livet och vardagen fortsätter som vanligt. För så är det såklart, livet stannar inte upp för att jag har mycket att göra. Jag måste prioritera om, pausa i planerandet och fixandet och lära mig att andas.
 
Men imorgon är det fredag och det är ju fint i alla fall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0