TV-serier: Mars

Vad har jag tittat på för TV-serier i mars egentligen? Det är i alla fall inte lika många som i januari- och februari-inläggen. Kanske för att våren i mars äntligen började komma och man hittade på andra saker istället. Vad skönt ändå!
 
Nåväl, här är TV-serierna jag följde i mars!
 
 
Workin' Moms
Netflix
En favoritserie! Vi får följa fyra kvinnor i Toronto som börjar jobba igen efter föräldraledigheten och hur de försöker balansera jobb, familj och kärleksliv. Tycker att detta är en viktig och modern serie som speglar dagens samhälle, fast med en dos av komedi. Hur vi alltid försöker vara på topp, går in i komponenterna i våra liv till 100 % och förr eller senare kraschar. Mycket bra, rekommenderas!
 
The Umbrella Academy
Netflix
I oktober 1989 föder 43 kvinnor världen över barn exakt samtidigt, det konstiga är att kvinnorna ej har varit gravida när dagen började. Sir Reginald Hargreeves åker jorden runt och adopterar sju av dessa barn för att sedan bilda The Umbrella Academy. Barnen växer upp, får krafter och lär sig att tillsammans bekämpa brottslighet. Cirka 20 år senare dör deras pappa och ungefär samtidigt får de reda på att jorden inom ett par dagar går under. Bra och spännande serie tycker jag! Såg klart den på en vecka ungefär.
 
Dirty John
Netflix
En verklighetsbaserad kriminalthriller om affärskvinnan Debra Newell som blir kär i bedragaren John Meehan och faller för hans lögner och manipulation. En läskig och spännande serie som jag och Dan såg klart på ett par dagar.
 
Outlander 
Viaplay
Säsong 4 av Outlander finns att hittas på Viaplay! Outlander är en av mina favoritserier och är baserad på bokserien med samma namn. Vi får följa Claire som åker tillbaka i tiden, till år 1743 i Skottland där hon träffar Jamie och tillsammans försöker de ändra historiens gång. 
 
Bonusfamiljen
SVT play
Ni missar väl inte säsong 3 av Bonusfamiljen? Tycker att den här säsongen är extra fin på något sätt.
 
 
Tidigare inlägg med TV-serietips:
- Januari
- Februari

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0