Vecka 17

Vecka 17! Jisses vad det springer fram.
 
Glad påsk på er och ber om ursäkt för dålig uppdatering nu under semestern. Jag och Dan kom hem från Berlin igår och sov bort hela dagen ungefär. Vi tittade på 4 filmer och slappade bara på soffan. Man kan bli ganska trött av en intensiv weekend. Jag har fotograferat massor såklart, så ni ska få hänga med! Men först veckans lista.
 
Veckans planer:
Egentligen inte jättemycket hittills. Idag ska jag och Dan på en kyrkoträff inför vår vigsel och i veckan ska vi försöka vårförbereda vår balkong. På lördag ska vi först på födelsedagsfrukost för Dans brorsdotter Tova och sedan ha släktkalas för min pappa som fyllde 60 i torsdags. Mysigt!

Veckans pepp:
Att våren har kommit och körsbärsblommorna utanför vårt fönster har slagit ut.

Veckans förhoppning:
Att jag inte blir stressad över det fina vädret utan bara glad och pepp. Att min förkylning som ligger och gror inte bryter ut. Att jag kan springa lite i veckan.

Veckans djur:
Nima! Hon är så glad över att vi är hemma <3

Veckans spellista:
Gjorde denna inför Berlin och tycker att den blev fin.

Veckans klädesplagg:
Min rosa vårjacka och vita sneakers.

Veckans mysigaste:
Vardagsrutinerna med Dan <3

Veckans störiga:
Att melittapåsarna till kaffet var slut idag och vårt kvartersnetto öppnar inte förrän klockan 10 :(

Veckans blogginlägg:
Cirka fyra inlägg från Berlin, ett om souvenirer och självklart lite vardagsbilder och listor.

Veckans känsla:
Just nu hungrig eftersom min mage har vant sig vid semesterfrukost. Men annars pepp med en smula av vemod. Vet inte varför, men tycker det är jobbigt att jag inte ätit påskmat alls och att alla på min instagram har suttit ute i sin trädgård och solat i helgen. Men hallå jag har varit på världens kulturresa i Berlin och där var det 22 grader varmt. Jag vill alltid ha och göra allt, är aldrig nöjd. Ska äta påskmat ikväll bara för det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0